МАРЧЕВ: МУЛТИМЕДИЙНА МЕДИЦИНА (4хМ)

Мнения за сайта www.4xm.com

Може да изпратите вашето мнение по e-mail:

-----------------------------------------------

Neverojaten Site

Dalbok poklon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Az sam nachinaesht kardiohirurg. Rabotja v Milano Ospedale Niguarda. Otdavna kato student sam chel knigite za EKG i auskultacija, no chak sega namerih SIte-a.
Moga da kaza samo EVALA!!!!!!!!!!!
i pak
EVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr. Ivailo Nenov

-----------------------------------------------

Здравейте!
Случайно попаднах на вашия сайт и по точно на снимките, които са публикувани в него. Наистина има невероятни снимки както заради природата, която е заснета, така и самата композиция на снимката.
  Също така ме впечатлиха и описанията към повечето фотоси, но ми направи впечатление, че в някои от описанията бяха допуснати фактологически грешки. Не е лошо да обърнете внимание на това.
От Русе съм и не ми направи добро впечатление, че името на селото, в което се намира забележителността наречена Басарбовски скален манастир, е сгрешено.
Селото носи името на Св. Димитрий Басарбовски, който е живеел там и се е препитавал като пастир. Легендата гласи, че след неговата смърт се явил на девойка от селото, която била сляпа и и е казал къде е тялото му. След като мощите му били открити те били непокътнати и благоуханни, девойката прогледнала, а славата на Димитър Басарбовски била разнесена из околностите.
  Надявам се да не съм Ви засегнала по никакъв начин.
 
                                                                   С най- добри чувства:
                                                                           Десислава Красимирова

 

-----------------------------------------------

Здравейте, казвам се Димитър, 3 курс медицина съм, искам да ви кажа, че учебникът ви "Как се разчита електрокардиограма" е страхотен и наистина нещата се разбират и запомнят както трябва!
Поздрави!

 -----------------------------------------------

Уважаеми д-р Марчев,

Сайтът Ви е истинско богатство в информационно отношение.
Искам да Ви благодаря за изключително полезната информация и да Ви пожелая успех в не само в мултимедейната медицина, а и в личния живот,

Ирина Андонова

 -----------------------------------------------

Здравейте д-р Марчев,
Искам да Ви благодаря за хубавата страница!
Попаднах на нея случайно, търсейки лекарства за повишеното кръвно на една позната. Никой не си позволява да изкаже такава еретична мисъл, че и евтините лекарства помагат, даже по-добре от скъпите.
Да не говорим колко ми харесаха лекциите Ви за водене на здравословен начин на живот.
Искам да изкажа благодарността си от името на предполагам многото хора, които са се възползвали от безвъзмездно предоставената информация във Вашата страница, но не са намерили време да Ви пишат.
Гео Пеев

 -----------------------------------------------

Уважаеми колега, д-р Марчев, благодаря Ви за оригиналния ,концентриран и елегантен начин, по който излагате медицинската инфомация - не само знание, но и формиране на отношение към проблемите! с уважение: д-р Трайков ПЛЕВЕН
 

 -----------------------------------------------

Здравейте д-р Марчев,

Съвсем случайно попаднах на едно здравно предаване тази сутрин, посветено на хипертонията.Беше повторение на предаване, което пак случайно бях гледал преди няколко дни и останах възхитен. Повярвайте ми, едва ли има публицистично телевизионно предаване, което в моя ,дълъг за мене и кратък като миг за божия свят живот, да съм гледал повторно с огромно удоволствие и чувство за полезност. За пръв път при възприятието ми за един лекар възникна асоциация с един орач, където плугът е медицината, а орачът - лекаря. Какъвто и да е плугът, от простия дървен, до съвременното компютъризирано чудо на техниката, реколтата ще зависи от умението и любовта на орача.
Естествено у мен възникна желание да се свържа с Вас, а на днешно време липста на контактни данни може да е само извинение. Благодарение на Интерет попаднах на още един повод за уважение - Вашата интернет страница. Използвам повода да Ви честитя в аванс, искам да съм пръв, годишнината от нейното създаване. Аз, като професионално свързан с информационните технологии, не мога да не отдам дължимото на този факт.

С уважение и приятелски чувства: Стоян Васев

 -----------------------------------------------

Благодаря Ви много за "Как да разчитаме електрокардограма"! Наистина невероятна книга! Много малко хора имат тази дарба да знаят нещо и да могат да го обяснят и предадат на другите! Написал сте я ясно, разбираемо и логично, което е такава рядкост в българската медицинска литература! След толкова много медицински учебници, написани на високопарен "научен" стил, човек изпитва удоволствие да чете Вашата книга, защото не само научава нещо, но и разбира логиката на нещата!

Още веднъж Ви благодаря! Пожелавам си да има повече Учители като Вас!

Д-р Виктория Илиева

 -----------------------------------------------